maandag 25 januari 2010

Home is where the heart is! Thuus!

Vandaag een gesprek met mijn eigen internist gehad. Uiteindelijk komt het erop neer dat ze niks kunnen doen voor me. Ze kunnen de haard niet vinden van de stevige verhoging en gelukkig is ie het wel met me eens dat het nog steeds een veels te hoge temp is. Alle orgaan funkties zijn goed en zelfs de ontstekings factoren in het bloed zijn gedaald. Ik heb wel vaker milde klachten die niet verder escaleren en waar nooit de vinger op gelegd kan worden wat het nou precies is of is geweest. En dit schaart hij daar dus ook onder. Dus vindt ie dat ik dan beter thuis kan zijn in mijn eigen omgeving en vooral mijn eigen ritme. Daar ben ik het wel mee eens, maar het voelt wel heel dubbel nu! Vooral het feit dat ze niks kunnen vinden vind ik toch best griezelig. Alsof er ergens een duiveltje in je lijf sluimerd! Maar mijn internist gaf aan dat je nooit (ook niet met meerdere keren thuis bloed testen) zekerheid kunt krijgen tov risiko's. Maar hij verwacht zelf niet dat het thuis zal gaan escaleren. Ik mag wel, ondanks de verhoging, naar de fysio, mits rustig opgebouwd. En verder alles via de huisarts. Nou, ik ga ook echt hier niet nog een keer voor niks liggen! Ok, mijn neus is iets beter, omdat ik zo met die gaatjes meer lucht krijg, maar verstopt is het allemaal nog steeds in mijn hoofd en sinds dat het geval is vanaf gisteren loopt dus ook die temp weer op. Maar volgens de zaalarts was dat onzin, want de oorthermometer gaf mooie waardes aan...oftewel....je zwetst. Maar gelukkig was mijn eigen specialist daar wat duidelijker in! Die accepteert wel rectale waardes! Tja, heb geen oorthermometer thuis, dus da's makkelijk zat! Hij zal het altijd op deze wijze van mij vernemen! Vond het vooral een gegoochel met getallen wat mij op deze wijze niet echt aanspreekt! Het maakt me gewoon laaiend!

Maarn goed, manlief komt gelukkig mij morgenochtend ophalen en dan gaan we ff de stad in. Ik heb maar gezegd dat ik dat nodig heb om dat ziekenhuis uit mijn systeem te krijgen! Wil dolgraag naar Cordi Atelier, maar hoop daar maar niet te vast op! Ach als ik maar wat nieuwe leuke bakjes voor mijn ontbijt kan kopen bij die leuke marokaanse winkel. Morgen is het dinsdag, dus alles is tenminste open! Was vandaag juist niet gegaan omdat toch het meeste dicht was en bovendien de temperaturen hier buiten iets van tussen de -3 en -6 zijn...moet je met mijn hoofd niet lang in gaan lopen denk ik zo, tenminste niet twee keer! Woensdag gaan we dan Flopke ophalen en DH heeft vrij genomen om op mij te passen...o nee, om uit te leggen waar alles zich nu bevindt in de kasten LOL!

Om toch een beetje te vieren dat ik toch echt morgenavond weer in mijn eigen bedje slaap heb ik lekker gegeten in het restaurant! Heerlijk couscous! Heel lekker gemaakt en ik heb even goed de kunst afgekeken en zo ga ik het ook een keertje thuis maken! Zalig gepofte paprika gevuld met couscous...jammie! Echt een aanrader! De koffie als toetje was wederom zalig! Die heeft me al menig moeilijk uurtje door gesleepd! Nou, ik ga lekker nog wat TV kijken en dan een laatste slaapje doen in dit bed! Morgen schrijf ik weer van thuis! Kan ik ook wat foto's toevoegen van wat ik hier gemaakt heb! Doeg allemaal! Bedankt voor jullie enorme steun! Kan niet beschrijven hoeveel me dat gedaan heeft! Jullie zijn echte kanjers!