Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari, 2012 tonen

Deco stuff

Ja, alles is afgelopen weekend ingekocht en mijn hoofd mag nu tot rust komen! We zijn goed geslaagd, ook al zie je altijd nog meer en leuker zelfs soms. Maar ja gekocht is gekocht en terug brengen doen we niet. We blijven niet rijden is dan het motto! Maar ik ben heel tevreden over het behang met de assecoires samen. Wel verschillende tinten paars, want echt alleen maar roodachtig paars dan krijg je een saai geheel en er is niet veel in te koop! Maar als het er was, viel daar wel de keuze op! Ik ga nog even verder dromen!

Facelift & Windlights

Gisterenavond, koopavond, nog even gauw de stad in geweest om wat te luchten en toen kwamen we al snuffelend deze windlichten tegen bij de Marskramer.  Ik denk dat die van ons wat groter zijn, maar we hebben ook erg grote ramen in de woonkamer, dus nu staat er voor elk raam 1! Straks lekker veel kaarsjes aan en het is al gelijk echt thuis! Ondanks dat de stress van alles uitzoeken, bestellen en uitdenken wel zijn tol eist is het wel erg leuk om te doen allemaal! Tja, positieve stress blijft stress! Dus morgen nog wat laatste decoratie spulletjes (die aubergine kleur vindt je echt niet midden in de zomer) en dan krijgt mijn koppie weer wat rust. Misschien dat er dan ook nog eens wat uit mijn handen komt, want nu is het vooral lezen en rusten! Nog een fijne dag verder! 

Eerste AFFO 2012

Ja het is een feit! Mijn borduurwerk is af! Het moet nog gewassen en de afmetings hulp draadjes moet ik nog weg peuteren, maar dan kan ie ook ingelijst! Gaat mooi staan in de nieuwe kamer hoop ik! Ja, we gaan van de zomer de huiskamer en gang opknappen! De vloer is al bestelt en wordt as donderdag al ingemeten, dus de kop is eraf! Nu nog vrijwilligers regelen om wat te komen helpen, want ja, wij kunnen dit echt niet meer alleen af. Maar ook daar zijn instanties voor, dus dat komt vast goed! Ik ben zo blij, zowel met mijn affo als de nieuwe vloer! Zaterdag nog behang en rolgordijntjes bestellen en dan is het wachten tot manlief vakantie heeft! Gelukkig heeft ie ruim vakantie en kan hij ook weer uitrusten van deze klus, want dat blijft het wel!