vrijdag 30 januari 2015

Lekker verwend worden!!!!

Vandaag mezelf lekker verwend met de donkere lapjes uit deze serie.  Alvast ter voorbereiding op mijn verjaardag as. zondag.
Helaas kon ik ze nauwelijks online vinden in Nederland, dus toch maar in de USA besteld. Maakt qua prijs niet zoveel meer uit hoor, ongeveer 2 euro per meter goedkoper, maar wel meer keus. Nu was ik degene die kon kiezen en niet de winkel eigenaar LOL. Ik snap echt wel dat die niet alle stoffenlijnen volledig aankopen, maar ik zag veelal vooral de lichtere stoffen op aankoop foto's en ik heb juist de donkere nodig voor mijn Farmer's Wife Sampler, oftewel het boerinneke!

Ook heb ik een ebook besteld van Katja Marek uit Canada via bol.com. Het heet "The New Hexagon". Ik ben er al mee aan de slag gegaan door te proberen om deze nieuwe "Variahex" type hexagons te tekenen in EQ7. Zo'n leuk werkje! Zo heb je al snel plezier van je cadeautje ook al heb je de puf niet om meer te doen!

Nu lekker onderuit met een kopje thee en uitrusten voor mijn verjaardag! Lekker naar de film met manlief! Die nieuwe "Michiel de Ruyter"en daarna lekker aan de sushi! Ja, ik weet wel wat lekker is hoor!

Groetjes,


Creatieve Uitdaging Dag 5

Vandaag al weer de laatste dag van deze creatieve uitdaging! Ik vond het leuk om te doen en het was verhelderend om toch ook eens te zien hoeveel ik WEL heb afgemaakt!

Nu is het tijd om ook een andere hobby te belichten: mijn machinaal borduurwerk! Een loper met geborduurde applicaties en een kerst loper met geborduurde redwork blokjes. Ook veel handdoeken ed geborduurd, maar dit zijn de grotere stukken!


Dit was de laatste dag van de creatieve uitdaging. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat van mijn werk te zien.

Groetjes en fijn weekend!

Photobucket

donderdag 29 januari 2015

Creatieve Uitdaging Dag 4

Op dag 4 mag er wel een AFFO langs komen qua quilten he! Dus vandaag laat ik een paar van mijn quilts zien:

Canadian Autum - Canadese herfst

Sterrenpracht
Ode aan Ansje (Prooper)

Pronkveren

Flopke 5 jaar - maart 2014
Voor elke dag een affe quilt! Morgen nog wat machinaal borduurwerk ok?
Groetjes en tot morgen!

Photobucket

woensdag 28 januari 2015

Creatieve Uitdaging Dag 3

Vandaag is het al de derde dag van de Creatieve uitdaging! En in het rijtje van mijn creaties mag mijn Dear Jane niet ontbreken! Ook al is die nog steeds niet helemaal af, het centrum is in november 2011 af gekomen. Dus dit jaar wordt het toch wel tijd dat die randen er eens aan komen he! Maar OOIT komt deze af! De aanhouder wint immers!
Groetjes en tot morgen!
Photobucket

dinsdag 27 januari 2015

Creatieve Uitdaging dag 2

Vandaag wil ik mijn eerste kruissteek borduurwerk laten zien. Het is de Cirque de Cercles. Ik heb deze gemaakt in 2011 en het ligt nog netjes in de kast om ooit ingelijst te worden!

Groetjes en tot morgen!
Photobucket

maandag 26 januari 2015

Creatieve Uitdaging Dag 1

Dit is een fenomeen dat rond waart op Facebook. Ik werd daar uitgedaagd door een quiltvriendin om 5 dagen lang creatieve dingen van mezelf te laten zien. Ik vind dit zo’n leuk initiatief dat ik het ook hier ga laten zien!
Vandaag start voor mij deze uitdaging, dus de komende week laat ik elke dag iets van mezelf zien van wat ik ooit eens gemaakt heb. Het hoeft niet eens af te zijn! En op Facebook nomineer ik elke dag iemand anders om ook deze uitdaging aan te gaan. Maar wie dit ook leuk vind kan het gewoon ook op het blog doen he!
Het eerste wat ik wil laten zien is mijn laatste twee blokken voor de Rose of Sharon, oftewel de Roos quilt die ik voor mijn moeder aan het maken ben. Ik heb de nodige blokken nu ook zelf in EQ7 getekend en deze zijn daar een voorbeeld van:
10-1A6FA874-653757-800 10-231751C2-1152045-800