Tail Feathers - vervolg

tf_logo_2
Deze banner is gemaakt door Lena en bij deze daarvoor bedankt! Lena is één van de dames die mee doen aan de BOM van de TF via Magdaleentje en in de rechterkolom kun je ook de andere deelneemsters vinden die een blog hebben.

Sinds afgelopen zondag ben ik ook bezig met de Tail Feathers! Zaterdag kwam alsnog de enveloppe met het patroon en de stitchery stof en het borduurgaren, dus ik kon nu echt beginnen!
PICT3922 (Small) PICT3923 (Small)
Nu ik toch enige tijd heel veel moet zitten (ben weer eens stevig gevallen en heb een kapotte knie, die behoorlijk pijn doet), kan ik dus lekker werken aan mijn blok voor de TF! Ik ben begonnen met blok 2, want Magda (van Magdaleentje, via wie ik deze quilt dus als BOM doe)  had per ongeluk het verkeerde patroontje opgestuurd, maar blok 1 is al onderweg meldde ze! Lief he, ze laat me niet eens een hele maand daar op wachten! Komt nu dus heel goed uit!
 PICT3958PICT3959 (Small)   
Dit is het resultaat tot nu toe! Ik heb de stofjes voor de vogeltjes vervangen door mijn eigen Fig Tree stofjes, dat vond ik leuker, meer in dezelfde stijl.  Morgen kan ik dus weer verder, als ik antwoord heb gekregen op mijn vraag of en waarom je vliseline achter de borduurblokjes moet strijken? Wordt dat niet veels te dik/stroef/stijf om te borduren? Maar misschien verbergt het wel de draadjes van het borduurwerkje die aan de achterkant zijn afgehecht? 

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties