Lapjes, lapjes, lapjes....en steekjes!

De Chritsmas Wishes is heel leuk werk en ik maak het anders door verschillende steken te gebruiken en dat is elke keer ook weer een verrassing hoe dat uit pakt! Tot nu toe best goed. Ben nu bijna klaar met blokje 6, dus zo gauw die klaar is komt er een nieuwe foto met de volgende drie blokjes. Ik wil proberen om voor het einde van de maand deze stitchery blokjes af te hebben, want ik wil mee doen aan een wedstrijdje bij een van mijn online Quilt-Bee’s.

Van gewonnen lapjes een quiltje maken. En ik heb bijna mijn “kerstmannen worden sneeuwmannen” af en daar moet alleen nog de binding tegen aan en dan tegen gezoomd. Ok, nog wat losse draadjes afwerken en klaar is die voor de kerst. Omdat dit dus nog maar een klein klusje is laat ik dat nog even liggen totdat de stitchery blokjes af zijn. Voordat dat samen een quiltje wordt stroomt er nog best wat water door de Rijn (of Amstel).

En einde van de maand dan weer verder aan de BOM van de Tail Feathers. Ik denk dat ik het zo voorbereid dat ik die met de Kerst lekker kan gaan zitten borduren en naaien! Leuk werkje tijdens de vakantie! Om toch even te laten zien wat ik afgelopen weekend gedaan heb een foto van al mijn snijwerk voor de loterij van de QAYG groep (online quilt-bee):
stitchery naalden boekje met stofjes - blauw stitchery naalden boekje met roze stofjes2x patroon Bep   1x stofjesscrappakket bij patroon Bep mini poppetjes met sotfjespanle, patroon GIL, notitiebokje Rinske Stevensecru stof samen 1 meterdoosje spelden met garen     

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties