Waar ik mee bezig ben

PICT0026 (Small)
              
Dit is mijn hand genaaide sampler, die over mijn quiltbok hangt om gequilt te worden. Het is mijn enigste voornemen voor 2010, dat deze quilt helemaal af komt, liefst voor eind maart! Waarom? Dan ergens hebben we weer een landelijke Bee van mijn online groep. Maar of ik hem dan nog eens mee neem? Dat weet ik nog niet. Ligt aan wat ik nog meer af krijg tegen die tijd!
PICT0030 (Small)
Dit is het blok van de Court-House step quilt-kit die ik gewonnen heb als eerste prijs voor mijn Christmas Wishes. Het waren allemaal al voorgesneden repen stof en daardoor kon ik er al aan beginnen, ook al zit ik erg in de lappenmand momenteel. Nou zit ik daar normaal heel graag hoor, maar dit is die andere lappenmand!

Flopke is in slow motion stand gaan staan! Ze is LOOPS geworden! Mijn kleine meisje is dus GROOT geworden. Ze snapt er helemaal niks van, maar de natuur roept en ze gedraagt zich er goed naar. Is erg schoon op zichzelf ed., dus dat is een goed teken. Verder is ze behoorlijk onzeker en erg waaks geworden. Ze zit de hele dag voor de balkon deuren alles buiten in de gaten te houden en blaft naar elke vogel die te dicht in haar buurt komt. Ja, ze vliegen natuurlijk ook weg, dus ze gehoorzamen haar goed. Zal het wel stimuleren dat ze blijft blaffen. Als ze erg te keer gaat leidt ik haar af en dan is het ook gauw over. Zal er wel een beetje bij horen denk ik dan maar! Maar ze slaapt verder veel en is duidelijk ook echt moe. Komt nu toevallig heel goed uit nu ik zelf bijna geen energie heb. Ook is het lekker dat ze dit gehad heeft voordat de cursus weer begint, want anders zou ze niet naar les mogen. Raken alle reuen van de leg LOL!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties