Happy Birthday to YOU, dear Flopke!

Glamour nest1_small
Vandaag is het precies een jaar geleden dat onze Flopke, op een vroege zondagmorgen ( 9 uur ‘s morgens), geboren werd.SH108868_cr geboorte 8.37u. (Small)SH teef oranje_04032009_02_cr (Small)       
Een week later heb ik haar voor het eerst vast gehouden en wat zijn ze dan KLEIN!  marianna 006 
Die eerste 8 weken waren heel bijzonder, ook omdat we  van de fokster er elke week bij mochten een uurtje! Het zijn nu enkele van de mooiste herinneringen aan haar puppytijd! Na die 8 weken mocht ze met ons mee naar huis en sindsdien is ze ons zonnetje in huis!

Vanmorgen in alle vroegte kreeg ze al een verjaardagskaart van de fokster! Er is een hoop gebeurd in dat jaar met haar en niet alles even voorspoedig, maar ik kan toch wel met gepaste trots zeggen dat de kleine dame tot een vrolijke, speelse, prachtige gezonde Labrador is uitgegroeid!

Natuurlijk hoort er bij een verjaardag ook een nieuw speeltje en die hadden we enkele weken geleden al ingeslagen. De wubba kong voor in het water van de zomer kon ik niet vinden zo gauw, dus die krijgt ze vast wel een keertje als het erg warm is. Ze moet ook eerst nog leren om steeds speelgoed terug te brengen! Ik heb een videootje gemaakt van haar speelsessie toen ze net haar speeltje kreeg….dat zijn altijd van die leuke eerste momenten, maar die moet nog ff bewerkt worden voor publicatie!
PICT0024 (Small) PICT0022 (Small) PICT0026 (Small) PICT0027 (WinCE)
Nu eerst lekker naar het park haar ff laten uitrazen! Vandaag is Flopke-dag, dus zij gaat even voor alles, zelfs quilten! Gewoon dus ff een dagje lekker genieten van haar (doe ik anders ook wel, maar nu nog intenser)!

Bo, Demi, Tygo, Boris, Bo, Jaap en Bikkel, jullie ook een hele fijne verjaardag gewenst van jullie zusje Flopke!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties