zaterdag 10 juli 2010

Girly pink quilt

Angelica2Ik ben toch nog maar ff wat gaan veranderen aan mijn quilt voor Polen. De basis is hetzelfde als de vorige quilt, maar ik heb wat meer kleurtjes erin gebracht waardoor de dubbel kleurige vierkantjes ontstaan. Het maakt het geheel wat minder eentonig, ook al is het stofje hiervoor heel levendig. Het eerste blok is nu af, op het aan elkaar naaien na:
Anegelica 1e blok (Small)Angelica basis (Small)
De rechter foto is het basisblok en daar moet ik er 48 van naaien in deze combinatie en nog eens 48 met allerlei verschillende combinaties aan stofjes, die dan links onder en rechts boven in het blok komen. Best even een gepuzzel om uit te vinden hoe je dat moet verdelen, zodat het wel een beetje smoel heeft! Maar het is weer gelukt en het grote naaien kan nu verder gaan. Tussendoor naai ik dan af en toe een rijtje van mijn andere quilt aan elkaar en als het af koelt binnenkort kan ik die gaan quilten met de machine.

2 opmerkingen:

Melissa ;-) zei

Marianna, it is lovely. I am not a pink lover, but I do really like this quilt. The combination of the colors and patterns is so well thought out!

Jantine zei

Wat een prachtig ontwerp. Die extra kleurtjes maken het inderdaad nog sprekender, leuk bedacht!

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...