dinsdag 12 oktober 2010

Niet stil gezeten

PICT0210 (Small) PICT0209 (Small)    
In plaats van quilten met doorzichtig garen, heb ik besloten om mijn Sterrenpracht te quilten met behulp van borduur quiltmotieven. En daarbij gebruik ik dus ook gewoon machinaal borduurgaren. Ik vind het resultaat best wel grappig worden! Ondertussen is er al weer een blokje af gekomen, maar het gaat wel ff langzaam! Tja, dat krijg je als je gewoon MOE blijft. Maar ik denk dan altijd maar: als ik stug door ga komt ie echt een keertje af!
PICT0232 (Small)
En deze heb ik ook nog geborduurd voor een quiltkennisje, die graag Tigetje wilde hebben in zwart/wit voor een baby quiltje voor haar eerste kleinkind. Ja, nu ff gauw ook op de bus doen! En toen dit weekend, met mijn zieke lijf van een voedselvergiftiging, een kadootje voor een jarig manneke gemaakt. Dat is een etui geworden voor zijn Thomas Trein potloodjes en krijtjes etc. Je kont merken dat ie PERCY erg leuk vond, maar niet goed wist wat ie ermee moest. Ja, het was geen speelgoed treintje waar ie gelijk wat mee kon doen. Maar dat er Percy op stond vond ie wel mooi, want die had ie zelf uitgekozen toen ik zijn mama een plaatje had gestuurd van wat ik wilde gaan maken.
PICT0234 (Small) PICT0235 (Small)    
Nu hoef ik alleen nog maar een speldenkussen te maken voor een swap (zie zij kolom) en dan kan ik me helemaal op de grotere projecten storten. Erg leuk en vooral veel rustiger in mijn hoofd. Er MOET nu ineens niet zo heel veel! Dus is ga lekker relaxen met een goed boek van Diana Gabaldon!

Geen opmerkingen:

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...