donderdag 26 mei 2011

Vakantie!

Ja, de vakantie/feestweek loopt nu ten einde. De leuke dingen zijn gedaan, het geld goed besteed! Wat wil een mens nog meer? We zijn woensdags naar het Quilters Palet in Den Haag geweest, waar Petra ons super heeft geholpen en Evy ziek thuis op de achtergrond advies gaf over maten van stof. Helemaal top was het! We zijn  goed geslaagd tot zelfs de ongeplande randstof voor de VariaHex aan toe, heb ik nu al in huis! Het is geel geworden met een groen blaadje! Ja, natuurlijk wilde ik wel iets anders doen en deze quilt echt een beetje eigen maken door andere stofjes en zelfs motiefjes verander ik aan de fleet! Van de winkel ben ik vergeten foto’s te maken, maar het is echt een aanrader om naar toe te gaan, zeker als je houdt van batiks en/of repro’s en Japans. Want ook qua Japanse stoffen kan je je hart ophalen daar! Dat heb ik dit keer maar even overgeslagen, anders had ik echt nog meer moeten pinnen…..en ja er blijft ergens een grens he! Dit was mijn buit in Den Haag:
IMAG0151 (Small)   IMAG0153 (Small) 
En dit kreeg ik van Petra….leuk hé:            IMAG0138 (Small)
Na de winkel zijn we nog lekker door de stad gaan lopen! Prachtige panden heb je daar toch! IMAG0092
Dit was een leuk tentje waar je wat kon eten en natuurlijk wilden we ook even het Paleis Noordeinde zien! De koningin was aan het werk! IMAG0091 (Small)IMAG0089 (Small)

Vandaag zijn we naar Zutphen geweest. Ik had daar stof besteld die uit Japan moest komen, broderie stof! Helemaal top dat ie net deze week binnen was gekomen en we dus een extra dagje eraan vast konden knopen! Zutphen is ook een leuke oude Hanzestad, dus ook weer prachtige gebouwen en stadswallen gezien!
IMAG0136 (Small)IMAG0135 (Small)
De winkel lag vlak achter dit plein waar ook markt was vandaag! Na wat gezoek toch weer gevonden:
IMAG0132 (Small)IMAG0133 (Small)

en dit was mijn buit van vandaag: IMAG0145 (Small)IMAG0146 (Small)
de broderie ligt onderop en de andere stof is ook voor mijn rood/witte NI en zal daar de cornerstones gaan vormen. Het navul sewline pen pakketje kreeg ik van Bep! De jellyrol heeft manlief er maar extra bij gelegd. Het is een oude waar ik al lang gek op ben – Aster Manor van 3 Sisters van Moda!
En ja, al heb je nog zoveel gekocht, je blijft leuke nieuwe dingen zien in al die winkels! Zo ook vandaag: IMAG0131 (Small) is dit niet beeldig? En dan met oa. deze stofjes? Nee, niet meegenomen, maar een foto is makkelijk te sturen via email, dus wie weet!
IMAG0129 (Small)
Ach een wensenlijstje is nooit weg toch? Het hoeft immers ook niet persé met die stofjes als ze al op zouden zijn! Zo blijven we denken, dromen en genieten van onze hobby! Voorlopig heb ik wel weer wat te doen met mijn nieuwe aanwinsten, vooral mijn draaiende roze snijmat en portable daglicht lamp vind ik geweldig! Ja, natuurlijk! Met ALLES ben ik dolgelukkig! IMAG0141

En wat gebeurd er dan als je thuis komt met Flopke? Nou, dan gaan we lekker zonnen en uitwaaien in het park en Flopke …die gaat ook behoorlijk stoute streken uithalen (ondanks een verbod van de baas toch in een sloot springen en er dan niet zelf meer uit kunnen komen, lang leve het hurttatuig!) zzzz…
IMAG0110 (Small)IMAG0126 (Small)IMAG0120 (Small)IMAG0094 (Small)IMAG0113 (Small)IMAG0127 (Small)

4 opmerkingen:

Tineke zei

Jij hoeft je voorlopig niet te vervelen, mooie aankopen heb je gedaan.
Lekker hé, zo'n stoute hond, Siska sprong laatst in een baggersloot, toen hadden we een grijze in plaats van een blonde labrador.
Groetjes Tineke

Jantine zei

Dat was een welbestede vakantie, eh, welbesteed geld... of allebei?

Craftluver zei

@Tineke, Ja soms moet ik erg om Flopke lachen, maar als ze weer eens een tros bananen in die oortjes heeft ben ik niet altijd even blij...

@Jantine, beide dus he en niet alleen om de leuke kadootjes! Het is gewoon ook heel gezellig om weer eens lekker tijd voor elkaar te hebben zonder de werkstress van elke dag!

Esse-Riekje zei

Hi Marianna , je hebt al een tijdje niet geblogged, gaat het goed met je.......?

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...