Voortgang....

Tja, ik zit echt niet helemaal stil, ook al ben ik momenteel vaste oppas van onze Flopke. Ze is afgelopen maandag gesteriliseerd, om medische redenen, en tja, dan moet je erg op die doerak passen dat ze niet aan de hechting gaan zitten likken en vooral bijten. Maar tot nu toe houdt ze zich goed en ligt lekker achter mijn stoel te slapen, dus heb ik even tijd tussendoor om hier weer wat te laten zien! De afgelopen dagen ben ik vooral bezig geweest met de LIB blokjes en dit is het resultaat tot nu:
Verder ben ik fanatiek bezig geweest om alle resterende blokjes te snijden, vlieseline erachter te strijken en nu nog af en toe een tekening erop zetten:  
libDan kan ik weer lekker verder borduren.

En verder hebben we dit weekend weer eens een heerlijke cake gebakken en toen kreeg ik zo de smaak te pakken dat we zo samen koekjes gaan bakken, Flopke en ik…zij mag toekijken en genieten van de lucht en ik doe het werk, eerlijk verdeeld toch?koekjes bakken (Small) O ja, mijn Baby Jane gaat ook vooruit. Nog 3 blokjes te gaan en dan heb ik alle midden blokjes af! Pfff…..en dan nog 3x13 driehoeken…..en het in elkaar zetten ervan!

Nu lekker even met deeg spelen en vanmiddag lekker smullen! Roomboter zandkoekjes! Jammie!
@ 16.00 uur:Dit was het resultaat en Flopke werd ook op gepaste wijze verwend met een rauw eitje! Ik ben aan de thee en koekjes…
PICT0008 (Small) PICT0011 (Small) PICT0014 (Small) PICT0016 (Small)

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties