Te Gekke lapjes

Hier heb ik me gisteren uitgeleefd, toen manlief me een cadeautje wilde geven, want het is vakantie (soort traditie hier dat ik dan altijd iets leuks van hem krijg en omgekeerd). Ik had al een week wakker gelegen van deze bundel:

Friendship -Collections for a Cause by Howard Marcus Dunn for Moda FabricsFQS-PrecutLayout-900-1Nu dus een weekje wachten op mijn drie enveloppen, want ik heb gelijk met de bundel de overige stoffen gekocht die nodig zijn voor de Nearly Insane. Ja, ik weet het, die maak ik al in rood wit! Maar toen ik bij haar die mooie blokken van de NI zag, gemaakt met Moda stofjes van een serie, was ik gelijk flieft.

Mijn stofjes lijken er totaal niet op, maar dat hoeft ook niet. Het ging om het effect wat je krijgt als je een stoffenserie, die helemaal op elkaar is afgestemd, gebruikt in deze sampler quilt. Verbluffend mooi dus! Dus ik ga, als ik de M-BOM wat verder in elkaar geknutselt heb, verder met de NI, zowel de rood-witte als de Friendship “versie”! Deze nieuwe bundel ga ik trouwens niet wassen! Ik heb net precies genoeg stof bestelt, dus wassen en krimpen is er niet bij! Dat mag als alles in elkaar zit! Krijg je zo’n mooi antiekachtig effect!

Ik heb echt weer eens de energie om daadwerkelijk met mijn lapjes te gaan spelen! Als je ziet wat ik al gesneden en genaaid heb aan de M-BOM, dan snap je niet dat het zolang heeft geduurd voor ik dit weer kon! Maar gelukkig kan ik dit soort dingen weer!


Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties