Voornemens voor 2013

Ja, het is weer die tijd van het jaar dat je vaak wat meer stil staat bij wat je hebt, denkt nodig te hebben en hoe je eventueel de dingen anders wilt. Ik ben normaal niet zo’n type dat zich erg verdiept in voornemens voor het nieuwe jaar, omdat het meestal voor mij toch niet echt werkt. Maar dit jaar is het toch wat anders. Ik heb een grote stapel UFO’s (on-affe projecten) die ik nu toch echt eens af wil maken. Ik heb ze geteld en er echt een lijst van gemaakt een paar weken terug en kwam tot een totaal van 42! En omdat er zoveel projecten op die lijst staan, kan ik toch nog afwisselen tussen de diverse technieken, zoals patchwork, borduren in kruissteek, redwork borduren, quilten etc. Ik hoef me niet te vervelen!

En die creativiteit uit zich bij mij dan ook in het ontwerpen van leuke quiltjes! Dus de nieuwe BOM van 2013 komt eraan! Het zullen leuke MINI's worden!

Dus mijn lijstje van voornemens is als volgt:
  1. Mijn UFO’s gedeeltelijk afmaken (42 projecten, lukt vast niet in 1 jaar) 
  2. Meer geluk/tevredenheid vinden in minder
  3. Mijn eigen creativiteit meer ontwikkelen!
Dus eigenlijk komt het er allemaal op neer dat ik me meer wil gaan focussen op het afmaken van dingen, dan nieuwe projecten toe voegen.

Groetjes en een fijne dag verder!
Marianna
Alle goeds voor jullie allemaal voor 2013!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties