donderdag 14 maart 2013

Vorderingen

PICT0452 (Small)

In mijn “vakantie”, waarin ik het dus wat rustiger aan zou doen, zit ik toch niet echt stil! Ik heb het tweede blok van de applicatie cursus nu ook af en alle patch blokken zitten in elkaar. Nu verder met blok 3 en de rest, want ik wil proberen zoveel mogelijk blokken al af te hebben zelf voor ik weer verder ga over twee weken. Dus een edel streven en ik zie wel hoe ver ik ermee kom! Wordt geen stresswerk in ieder geval!

Ook de sterretjes maak ik zo nu en dan tussendoor, ‘s avonds op de bank of zo. Links was het begin, rechts is hoeveel ik er nu al heb. Ik heb al een idee voor de layout, maar dat verklap ik nog niet! Daar heb ik eerst nog heel veel sterretjes extra voor nodig!

PICT0166 (Small)14032013-1 (Small)

En verder…….werk ik aan een secret project, maar daar mag ik pas in juli iets over verklappen, dus nog even geduld! Als je dus wat minder ziet verschijnen ben ik daar mee bezig!

Fijne dag verder!

marianna

1 opmerking:

Hermie zei

leuk werk die sterretjes, ik heb het stempeltje, maar er nog geen gemaakt.
Je applicatie blokken worden ook mooi, het wordt een mooie quilt,alhoewel er een bij zit die ik er niet zo goed bij vind passen,maar gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak.

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...