zondag 22 december 2013

Bijna is het jaar al weer voorbij!

Ja, de tijd gaat zo snel! Hij vliegt letterlijk door mijn handen! En ik zit niet stil, maar om te zeggen dat ik een reuze productie heb nou niet echt dit jaar! Wel meer als andere jaren, dus er is vooruitgang! Ik probeer nog twee kleine quiltjes af te maken de komende twee weken, maar dan heb ik het ook wel gehad, denk ik zo.

Wederom is mijn Dear Jane niet tot een eind gekomen in 2013, maar we houden goede hoop!
Dus maar eens een nieuw lijstje gemaakt met al mijn UFO’s, nadat ik mijn hele werkkamer een paar weken terug eens grondig had opgeruimd en uitgezocht en vooral 18 vuilniszakken rotzooi had afgevoerd! Daarmee raak je ook UFO’s kwijt he! Want ik leg niet terug, wat ik al niet meer leuk vind! Gewoon nu van boven naar beneden de lijst afwerken! Misschien met af en toe voorrang aan een bepaald project (hm niet té vaak ook weer he!), zoals de bed quilt voor mijn moeder van 80, anders ligt ie misschien zelfs nooit op haar bed! Ik kán erg lang over een bedquilt doen nl.!

En daarnaast ga ik ook beginnen aan een sampler, die als middendeel een grote dahlia krijgt. Dat wordt de quilt voor mijn moeder, dus daar moet wel gestaag aan gewerkt worden! En dan tussendoor de andere UFO’s weg werken! Ach, niet alles in 2014 hoor, dat lukt me echt niet!

Dus samengevat heb ik 1 voornemen, wat meer focussen op enkele projecten komend jaar, zodat er wat meer af komt! Dus niks nieuws tussendoor er even bij doen, zoals ik toch gauw geneigd ben, als ik weer wat leuks online zie! Dan maar opslaan en later ooit misschien nog maken! Want er is nu al bijna geen bos tussen de bomen meer te zien! En het is hobby he, dus het moet wel leuk blijven! En met nog meer plannen wordt het dat niet meer voor mij! Mijn handicap is nog steeds het slecht overzicht houden!

En wat zijn jullie plannen voor de kerst dit jaar? Wij gaan lekker koken en mams komt de eerste dag lekker bij ons eten, dus dan pakken we altijd net even lekkerder uit! En ik vind koken en bakken steeds leuker, dus dan wil ik ook wat zelf maken! Normaal doet manlief het meeste, maar dit jaar ga ik ook zelf wat dingen maken, zoals stoofpeertjes ala moeders! Hmmm lekker! En natuurlijk lekker ontspannen handwerken en een boek lezen, vooral de tweede dag! Maar elke dag ga ik beginnen met nordicen en een uurtje met Flopke eruit! Die moet ook wel wat kunnen bewegen die dagen! En dan lekker warm worden met een glühwein ‘s middags, met dat boek of borduurwerkje! Zálig!
1521974_782172035133250_1209969952_n
Rest mij nog jullie allemaal een hele fijne Kerst te wensen!
Groetjes,   Marianna

5 opmerkingen:

Marjo B-W zei

Ook voor jou fijne feestdagen! Succes met je goede voornemen...
Groet, Marjo B-W

Carin zei

Lieve Marianna, ook voor jullie hele fijne kerstdagen !

Je hebt nog genoeg in je planning lees ik al ... hier is de lijst van UFO's en WIM's ook lang, maar zoals je al zegt ... we zijn van de straat hahaha ...

Johanna Zweden zei

Hele fijne feestdagen en voor 2014 vooral veel gezondheid liefde en geluk

Groetjes Joke

Sis Voorn zei

Heb je net ontdekt via de quiltersgilde ! Gezellie....
Wat een leuke hond !
Je mijmeringen over het nieuwe jaar herken ik wel ;)
Fijne feestdagen

Hannie de Beer zei

Een leuke gezellige blog! Wat een prachtquilt voor het komend jaar. Succes en een fijn kerstdiners!

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...