zondag 11 mei 2014

Lekker knutselen!

Ja, ik heb de hele week wel wat om handen gehad. Ik kan nog niet alles laten zien, want het waren/zijn kadootjes. Maar eentje heb ik net weg gebracht naar mams, dus die mag nu wel online! Dit is een zentangle mapje. Dus een mapje om al je zentangle pennen, potloden en kaartjes in op te bergen. En nu mijn mams ook druk is met oefenen, moest er natuurlijk een leuk opbergmapje komen! Ik heb mijn tekening, die ik afgelopen week gemaakt had op muslin, als voorkant gebruikt. Zus-lief wil er ook eentje, dus die is nu in de maak en die ga ik van de week afleveren als ze op bezoek is bij moeders. Maar die is nog niet af, dus even geduld! Als ie afgeleverd is en goed gekeurd dan laat ik die ook zien. Die is niet met een tekening maar met borduurwerk geïnspireerd op haar eigen werk, dus zentangle-inspired-art (ZIA).
PICT0004 (Medium) PICT0001 (Medium)

En verder heb ik gisteren avond nog even snel mijn schoot tafeltje gemaakt. Ik weet niet meer hoe deze dingen echt heten, dus als jullie het weten mag je het mij vertellen! Ik had hem een paar weken geleden bij de Action voor bijna niks gekocht. Nou de kwaliteit was daar ook naar hoor! Dus wat gebeurde er? Ja, precies, alle statische piepschuim balletjes vielen eruit (wat niet erg handig is met een los lopende hond in huis) en de stof liet bijna helemaal los van het bord. Dus even een nieuw kussentje gebrouwen met wasbare vulling in een dicht genaaide hoes! En daarom heen een mooie hoes gemaakt, waarvan ik de hoeken heb ingestikt om er meer vorm in te krijgen en het zo beter vast te kunnen lijmen, want ik heb geen nietmachine waarmee je dit soort stevig hout kunt bewerken.Gelukkig had ik nog goede lijm in huis voor stof! Goed ingedroogd is dit nu het resultaat:
schoottafeltje2 (2) schoottafeltje2 (1) 
Zo kan ik ook op de bank lekker knutselen en handig eten als ik, zoals nu, weer eens met mijn beentjes omhoog moet zitten! Ze zijn heel handig, maar moeten dan wel tegen een stootje kunnen he! Twee uurtjes werk was het en zo goed als nieuw weer in gebruik!

Dus ik ga vandaag maar eens verder aan mijn projectje…..een zentangle opberg mapje/etuitje voor mijn zus maken.

Fijne moederdag allemaal!

Geen opmerkingen:

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...