zaterdag 27 mei 2017

Plannen - en plennen

Deze planner van Wester Pages is er echt eentje die mij op het lijf geschreven lijkt. Het lijken wel Tilda bloemen of de rozen van Fig Tree stof! Dus toen ik op zoek ging naar een goed systeem om eens iets meer orde in mijn hoofd te krijgen en ik af wilde stappen van al dat digitale op telefoons ed., viel al gauw mijn keuze op deze mooie planner omslag. Dus toen maar in het diepe gesprongen en hem aangeschaft. Inclusief de benodigde inhoud als tabbladen ed. Leuk in een jaren 50 stijl! 

En jaren geleden had ik eens een mooie sleutelhanger gekocht en daar heb ik de nodige extra bedletjes aangehangen om het wat vrolijker te maken. Het koord en de hanger zijn precies de hard roze kleur die ook in de kaft zit! Is het geen BEAUTY?
Nu nog de inhoud ontwerpen en ermee aan de slag gaan! En hopelijk krijg ik dan wat meer rust in mijn hoofd. Eens kijken welk systeem mij hierbij gaat bevallen, dus eerst maar zelf ontwerpen en printen voor 1-2 maanden, zodat ik alles eerst uit kan proberen, want ok de Planner wereld is een wereld op zich!

Ik ga mij eens storten op WORD of Excel om wat layout te ontwerpen!
Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...