zaterdag 23 december 2017

Dromen

Inspannend werkje en super gepriegel, op mijn mooie macihentje Beppie, maar fantastisch om te doen. Je moet wel van gepriegel houden hoor! Het tekenen is nog tot daar aan toe, maar het naaien van een blokjes van 7,5 cm x 7,5 cm is toch minder snel gedaan als je zou denken bij dit formaat! Maar ik heb er leuke plannen mee, maar dat kan nog wel even duren. Ik heb nl. iets van 20 van deze blokjes nodig! Dus dat houd mij wel van de straat.
Verder ben ik bezig met een soort van "geheim"project.  Een frissen babyquilt maken voor aan de muur van een babykamertje. De moeder leest hier niet mee, dus kan ik hier vrij over vertellen! Het wordt deze quilt, de Sweet Lily van Bunny Hill Designs, maar i.p.v. bruin/roze wordt ie meer grijs/roze, want het is een meisje en het kamertje heeft deze kleuren, dus dan past het mooi:

Ik was de gelukkige winnaar van dit patroon op de Quiltdag Helmond van 2016 en vond het zo leuk, maar ja, voor wie maak je dat? Zelf hang je het niet aan de muur als je geen kleintjes meer hebt immers. Ik wilde deze zo graag maken en toen ik hoorde dat een kennisje zwanger was en een meisje ging krijgen, was 1+1=2 en rook ik mijn kans om dit super leuke patroon eindelijk te kunnen gebruiken! Ik heb al de achtergrond blokken zover af, dus de applicaties kunnen nu geknipt en erop gezet worden.

Zo gauw ik een paar blokken af heb zal ik nieuwe foto's maken en hier laten zien! Het is zulk leuk werk! Ik zit er echt van te genieten, maar ja, dat heb ik vrij snel met applicaties! echt mijn ding!

Fijne dag!


Geen opmerkingen:

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...