zondag 16 maart 2014

Nieuwste patroon heet Flopke

Ja, het beestje moest een naam hebben en ik had dit quiltje oorspronkelijk ontworpen naar aanleiding van Flopkes verjaardag op 1 maart jl. toen ze 5 werd. Vandaar ook de 5 dresden plates, die er in verwerkt zijn. De middelste met de puntjes slaat op haar puppy en pubertijd!
Vandaag het geheel in elkaar genaaid, want gisteren had ik alle blokken en blokjes al genaaid. Morgen weer verder met de rand. Eerst een smalle bruine, zo breed als 1 deel van de sashings strips  en dan volgt er nog een bredere rand van de rand stof van deze stof serie Romantic Olde Charleston van Marcus Brother. IMAG1314De donkere streep wordt het midden van de rand. En dan dubbelen en door quilten en de bies eraan zetten. De bies wordt van dezelfde bruine roosjes stof gemaakt als die in de sashings. Zelf vind ik hem echt een plaatje worden en geniet erg van het in elkaar zetten! Zoals het dan groeit onder je handen! Zalige hobby hebben we he!
En daarnaast ben ik vandaag ook druk geweest met alles omzetten naar mijn Craftluver ID. Logo gemaakt en dat kun je hier boven al zien. Daardoor zullen mijn patronen ook makkelijk herkenbaar worden voor iedereen. En de patronen worden tweetalig uit gegeven, maar de werkmaat wordt inches, dus de Engelse.
Dus op Feestboek heb ik ook de aanpassingen gemaakt. Dit is mijn pagina: https://www.facebook.com/craftluver?ref=br_rs En natuurlijk kunnen jullie altijd vrienden worden via de FB badge die ik hier in de linker kolom heb geplaatst!
Doeg doeg,
marianna[3]