woensdag 12 maart 2014

Heerlijk handwerken…

Wat is er nu lekkerder als op je balkonnetje (of in je tuin) lekker in het zonnetje te handwerken? Deze stofjes had ik van mijn moeder gehad voor mijn verjaardag en ja, dan kriebelen ze en wil je er persé iets mee maken he! Dus ja, wat dan? Ik heb al jaaaaren geleden eens twee setjes mini malletjes van Marti Mitchel gekocht en nog nooit wat mee gedaan. Laatst kwam ik ze bij de kasten opruimen weer eens tegen en heb ze apart gelegd, zodat ik er nu echt eens iets mee zou gaan maken. Ik val al heel lang op dresden plates in allerlei vormen en die stonden ook op die mallen sets. Dus de keuze was snel gemaakt!
IMAG1324 IMAG1365
En op een avond ben ik gewoon begonnen met aftekenen en knippen en al gauw zaten de ringen in elkaar. Dus toen moest het centrum cirkeltje nog geappliqueerd worden en dat heb ik lekker in het zonnetje gedaan op mijn balkonnetje van het weekend. Ik had ze vooraf geplakt zodat ik niet zo hoefde te letten op hoe ik het precies naaide. Minder kans dat het allemaal bol gaat staan! Zo gezegd zo gedaan en nu heb ik al 5 blokjes klaar liggen.
IMAG1376 IMAG1388
Hierna moet ik nog de tussen strips naaien en de blokjes die daar weer tussen komen. Maar daar heb ik stof voor bij besteld en ik hoop dat die morgen arriveren! Ik kan dus even niet verder! Nou ja, wel ietsje, maar niet om het helemaal af te kunnen maken!

IMAG1394
Manlief had zich vanmorgen ook geamuseerd met wat viooltjes in de bakken zetten! Dus we hebben nu een gezellig voorjaars balkon, waar Flopke lekker buiten op kan scharrelen! Zalig om zo lekker buiten te kunnen zitten!
IMAG1392

En dan is nu het wachten op mijn stofjes uit de USA voor deze mooie quilt:romantic_olde_charleston Ik heb hem na getekend in EQ7 en ga hem in mini formaat maken! Is ie niet prachtig? Ik heb het duidelijk op MINI op het moment! Vind het zalig om te doen en het resultaat is zo leuk! En je hebt ook veel sneller al resultaat natuurlijk! Soms is het wel priegel werk, maar ja, daar hou ik van! En dan ga ik vandaag verder met mijn randje per week.12032014 Ik loop ietsje achter, dus dat moet even ingehaald worden he! Ik moet nog een klein stukje van vorige week en dan de randjes van deze week, dus dat haal ik wel om vrijdag weer bij te zijn!
Nou, ik ga maar gauw weer verder!

Doeg Doeg!Image5

Geen opmerkingen:

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...