zondag 9 mei 2010

Dank jullie wel!

Wat een lieve reacties heb ik gekregen op mijn vraag hoe jullie mijn blog vinden. Ja, ik blijf mezelf en ook vooral op mijn blog mijn eigen ding doen, anders zou het denk ik ook niet leuk zijn, want kopie blogs is niks aan, dan weet je het allemaal al wel immers! Wat ik vooral ook errug leuk vind nu is om de reacties te lezen van mensen die ik niet zo vaak zie reageren en waarvan je dus eigenlijk ook niet weet dat ze lezen wat je schrijft. O, daarmee bedoel ik zeker niet dat de reacties van de regelmatig reagerende luitjes minder tellen, in tegendeel, ik geniet van elk kommentaartje! Blijkbaar is het allemaal leuk genoeg om te blijven doen! Dank jullie wel voor deze “echte award”! Want voor jullie doe ik het allemaal immers….lekker in contact met elkaar blijven en van elkaar leren en ideeën opdoen! En ik vind het altijd leuk om dan ook even bij jullie om een hoekje te kijken. Ik moet bekennen dat ik zelf ook niet altijd een berichtje achter laat, maar probeer daar wel regelmatig aan te denken om het wel te doen! En natuurlijk is het voor mij een enorme uitlaat klep! Lekker kunnen kletsen over je hobby en je kleine levenskringetje met z’n ups en downs vind ik heerlijk elke dag, of zo gauw mijn energie niveau het toe laat! He, ik kan weer opgelucht verder gaan! Pak van mijn hart!

Er zijn nog wel een paar stofjes geknipt vrijdag avond, maar daar is het verder bij gebleven. Ook heb ik wat onderzoek gedaan naar een makkelijke methode om de stofjes om de malletjes te rijgen/plakken ed. en straks ga ik één van die methodes (met freezer paper) eens uit proberen en anders wil ik toch die Sew Line lijm pen eens aanschaffen, die lijkt me echt tijdbesparend! Ik heb het gewoon nooit zo op tijdrovend voorbereidings werk, dat houd me zelfs tegen om te beginnen! Dus zoek ik oplossingen die wat minder tijd en vooral dus energie kosten en me sneller tot het naai – cq borduur-stadium brengen, want dat is voor mij het leukste aan onze hobby! Welterusten! Zij slaapt al041209-2

4 opmerkingen:

PatchworkRose zei

Hi Marianna
Get Well Soon So glad Flopke is so much better. Hope you get a little stitching done today
Cheers for Australia
Lynne

Joke zei

Hallo Marianna,
Bedankt voor je lieve reactie bij mij.
Wat sneu voor je dat je niet zo lekker in orde bent, hoop voor je dat je gauw opknapt.
Die Flopke van jou is een schatje zeg! Ik las het verhaal over de ingeslikte naald op je andere log. Spannend allemaal maar goed dat het zo is afgelopen!
Groeten, Joke

Jantine zei

Had je vraag even gemist. Maar blijf gewoon jezelf, de mensen moeten maar bepalen of ze het lezen ja of nee.

Hilde zei

Hoi Marianna

Eerst en vooral snel beterschap gewenst. Ben blij dat ik weer langs kan komen na 2 weken zonder PC. Ik reageer wel niet vaak maar je verhaal laat me niet onverschillig. Je bent een doorzetter.
Hartelijke groet

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...