Blokjes, blokjes blokjes.....

square in a ssquare (Small)Ik heb al een dik jaar nog twee honeybuns liggen van de serie Mill House Inn van Fig Tree (wie anders?) en ineens wist ik gisteren wat er van wilde maken! Deze blokjes
  chs2 chs1
kwamen ineens langs gesjeesd, dus heb ik me eraan vast gegrepen en ‘s avonds wat strips zitten naaien! Bovenstaande foto blokjes tot gevolg! Nu zag ik ook deze blokjes:
sias 2    sias 1
Als je dit soort blokjes per soort samen voegt krijg je dit:
square in a square -1 (Small)    sias3 (Small)
waarbij je wel moet opmerken dat ik bij de linkse Courthouse Step de bruine en rode randjes weg gelaten heb in de blokjes, dus daarmee wordt de rechtse Square in a square al iets drukker. En als je deze twee soorten blokjes door elkaar in een quilt gooit krijg je dit:
sias -1mix (Small)Wat zouden jullie doen? Van elke blokje een apart quiltje maken met één honeybun of de twee blokjes samenvoegen in één quilt?  Wie helpt mij met dit dilemma??? Of moet ik gewoon mijn gevoel volgen en twee aparte quiltjes maken en de rode en bruine randjes alleen in de Square in a Square blokjes gebruiken? Bij de Courthouse Step wordt wel het middenste blokje een rode, als een haardvuurtje zeg maar. Dus toch een beetje pit erin en de rand wordt ook die kleur denk ik.

Of is dat toch niks?

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties