Circle des Cercles

 Mijn Cirque des Cercles schiet al weer aardig op en wordt steeds mooier, al zeg ik het zelf! PICT0038 (Small)Daarnaast natuurlijk toch wel bezig geweest met mijn Dear Jane, maar sommige blokjes bleken niet goed te kloppen qua maat en die moesten helaas over gemaakt worden, want ik kreeg ze er echt niet goed ingepast! Dus dat houdt dan wel wat op!
  PICT0036 (Small) 
Maar uiteindelijk zijn wel alle tussenranden gesneden en ook de randen rondom het blok gedeelte en de geschulpte rand. Die bleek ik als enigste goed te hebben gesneden, de rest moest echt twee keer! Gelukkig had ik net genoeg stof! En toen werd het mooi weer.....PICT0035 (Small) En dat is bij ons dan een huiskamer vol met bloemen. Helaas waren de narcissen meer verrot als uitgekomen, maar ja, dat was gewoon een vette miskoop! De fresia’s staan nog steeds prachtig! Deze dagen ben ik lekker veel met Flopke buiten gaan spelen en die ligt nu dus nog bij te komen LOL! Maar heerlijk vond ze het! Ze heeft haar koppie echt vol met de lente zitten en haalt dus ook navenante streken uit! Ja, ze wordt zelfs een beetje STOUT! Helaas moeten jullie hier de foto’s van missen, want mijn mobiel fotografeert nog wel, maar delete de foto ook gelijk. Raar ei dus! En ja, de geur van hoe ze in allerlei viezigheid heeft liggen rollenbollen, kan ik jullie beter besparen!

De lentekriebels hebben er ook toe geleid dat ik mijn vogeltjes quilt project weer eens tevoren heb gehaald en ik ben nu met het 7e blok bezig van de Tail Feathers. De kleuren maken dit echt een lentequilt voor mijn gevoel! Ik heb 4 blokken helemaal in elkaar zitten en nog 2 blokken liggen klaar om in elkaar gezet te worden. De rest moet ik nog borduren. Blok 5, 6 en 7: TF-5 (Small) TF-6 (Small) TF-7 (Small)
En dit moet het uiteindelijk worden dan:
TFPS. Weten jullie dat volgende week de Europese Quilt Kampioenschappen beginnen in Veldhoven?  Ik ga er zaterdag heen met hubby, want we hebben dan vrij van Flopke’s school! En ja, dat vindt hij nog leuk ook (ga ik vanuit LOL)

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties