dinsdag 5 april 2011

Wat zal ik gaan doen?

Tja, dat is een vraag die tegenwoordig echt belangrijk is. Door mijn TIA kan ik nu niet makkelijk meer het begin vinden van dingen die ik moet doen. Dus het hele weekend meer rondjes gelopen door het huis (echt!) dan dat er veel uit mijn handen kwam. Nee, ik hoef echt niet elke dag heel productief te zijn, maar zelfs iets hobby-achtigs lukte me niet! Meestal eindig ik dan maar met een borduurwerkje op schoot, dat gaat nog. Moet ik nog goed opletten, maar is minder plannen als met quilten. Maar goed, het is natuurlijk niet alleen zo met hobby werkstukjes plannen. Dus eens met manlief overlegt hoe ik dat nu zelf toch wat beter duidelijk kan krijgen voor mezelf. Het toverwoord was toch weer: LIJSTJES! Ja, je weet wel, van die lijstjes van things-to-do.

Nu kan ik goed overweg met de PC, dus maar een een takenlijstje gemaakt per dag in outlook. En ik moet zeggen, als ik ervoor zorg dat ze een haalbare daglengte hebben en dus niet zijn volgepropt met duizend dingen die moeten, dat het helpt! Het is heerlijk om na afloop van een klusje het door te strepen en aan het einde van de dag alles door gestreept te zien! En nu komt er dus ook wat AF!

Onverwachts heb ik morgen de ochtend vrij en weet je wat ik met al die uurtjes ga doen? Juist ja, Flopke verwennen met een lekkere wandeling (schiet er soms ook te vaak bij in) en daarna ga ik kijken of ik eens sashings kan snijden voor mijn DJ blokjes! Ik wil zo graag al die blokjes eens aan elkaar zien en mijn streven was dat deze quilt top eind van het jaar af zou zijn. Nou geloof me, daar moet echt nog veel voor gebeuren, dus om me nu wat meer te motiveren ga ik morgen een aantal blokjes aan elkaar zetten! Ja, ik weet het: had ik al heel lang geleden gelijk moeten doen! Had nu een hoop werk gescheeld en vooral ergernis! Maar we komen er wel, al is het langzaam!PICT0006 (Small)

2 opmerkingen:

Esse-Riekje zei

Als je maar plezier er nog in kan hebben, lekker bezig zijn al is het niet helemaal wat je wil.....maar het bezig zijn geeft al een lekker gevoel in je hoofd :). Blessings..

Nelleke zei

Hallo Marianna als lijstjes je helpen om er rustiger van te worden en toch het gevoel geven dat je gedaan hebt wat je wilde moet je het zeker doen.En wat je Dear Jane betreft de sashings ertussen zetten is toch ook wel een rustig werkje terwijl je de quilt dan toch ziet groeien.Ik hoop dat het gauw een beetje beter zal gaan met je en voor de tussentijd zal Flopke wel blij zijn dat je met haar lekker buiten gaat wandelen.Groetjes Nelleke

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...