woensdag 1 februari 2012

Jarig

Ja, vandaag heb ik FEEST! Ik ben nl. jarig! En ja, als sinds ik kind was vond ik het super leuk om jarig te zijn en dat is eigenlijk nooit weg gegaan! Ik kan ook echt als een kind zo blij zijn met kadootjes, groot én klein. Vandaag mag ik dan ook de vloppen uitpakken van de verjaardags lijst van één van mijn internet quilt groepen, dus lapjes! imageEn wat is er nu leuker uitpakken als lapjes! Ook boeken zijn errug leuk en ik ben dan ook al goed verwend geworden door manlief! Leuk stapeltje leesvoer heb ik weer he!PICT0019 (Small)Maar dat is zeker niet het enigste! Ik heb mezelf ook verwend met wat lapjes om een nieuwe quilt te maken voor onze straks-opgeknapte-huiskamer en de Little Twister snijmal en ik viel voor de nieuwe Rouennier Deux:PICT0017 (Small)En verder ben “gewoon” verwend door wat vriendinnen! Deze heb ik van HAAR. Daiwabo lapjes voor de huisjes, een echt scherp klein schaartje (revlon babyschaartje) waar je zelfs mee mag reizen door de stompe punt! En heel lief heeft ze van de show Road2California een keycord mee genomen, dus daar hangt nu het nieuwe schaartje alvast aan! En ze heeft nog een heel leuk hartje gehaakt als onderzetter! Dank je wel Cyn! Ik ben er erg blij mee!PICT0026 (Small)Van een andere quiltkennis uit België, die met Cyn en nog een paar andere dames op reis was en ook de Road2 California show heeft bezocht, heb ik deze leuke tas en autralisch lapje gekregen. Heel handig als je even een tasje extra nodig hebt, dus die gaat mee naar de Expo in Vijhuizen vrijdag! Bedankt Caroline!PICT0024 (Small)En last, but not least, heeft mijn zus Ellen deze prachtige kaart voor me gemaakt! Wow wat is ie mooi he! Je hoeft niet te vragen wat voor hobby ik heb! O ja, de paspop kun je ook nog echt als speldenkussen gebruiken! Dank je wel El, ben er super blij mee!PICT0021 (Small)En ook mijn moeder had zich niet onbetuigd gelaten! Weer echt een staaltje kunstwerk! Ik hou hier echt van, zo mooi!
PICT0027 (Small)PICT0028 (Small)
En ja, toen mocht ik nog die stapel enveloppen uitpakken! Ondertussen is het stapeltje van de bovenste foto verdubbeld! Kijk maar:PICT0029 (Small)En dit zat er in: PICT0032 (Small)
Vanavond lekker uit eten met manlief en vriendin – SUSHI! Jammie! Voel me zo ontzettend JARIG! Ben dan ook wel erg verwend geworden! Fijne dag verder, hier lukt dat wel!
Doeg!

11 opmerkingen:

San @ Made in Hem zei

Van harte gefeliciteerd! Wat ben jij ontzettend jarig zeg!!! Veel lees- en knutsel-plezier!!! :)

Noa zei

hartelijk gefeliciteerd en geniet ervan

Ria zei

Van harte gefeliciteerd!
Ik ben ook gek op kadootjes uitpakken. Jammer .............. het duurt nog een poosje voor ik jarig ben.
Een hele fijne dag verder.

Hermie zei

geweldige verwennerij heb je gehad vandaag. Van harte gefeliciteerd en eet lekker vanavond.

Anja.M zei

Gefeliciteerd ! wat ben je lekker verwend.
Wie vindt dan nou niet leuk cadeautjes krijgen ! ik ook !
Quilt groetjes Anja.

Unknown zei

Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier metje pakjes.

Groetjes Yvon.

Hermie zei

Hallo Marianna
Ik ken je niet persoonlijk toch van harte gefeliciteerd. Ik wilde je even zeggen, dat ik van hetzelfde genre boeken houd als jij. Mijn vrouw Hermie kent jouw wel.
Groetjes Gerrit. (de hexagon-man

Cyn zei

Happy happy birthday, Marianna! It is so much fun to get "soft mail". Glad eveything arrived ok.
Have a lovely supper out with DH and friend. Sushi sounds wonderful!
Hugs,
/; -)

maggie zei

Happy Birthday Marianna! I love your blog! Thank you
Maggie in Maine , USA

Anoniem zei

gelukkige verjaardag

Maya zei

Het mag vandaag vast ook nog wel he? Gefeliciteerd!! Wat heb je leuke presentjes gekregen!

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...