Workspace update

Ja, het was even stil op dit front, maar we hebben niet stil gezeten hoor! Vorige week heb ik de kussens van het logeerbed opnieuw bekleed en een nieuwe bekleding voor het matras gemaakt. Het staat ineens weer heel chic! Weer een echte bank om lekker op te zitten! Manlief heeft vorig weekend een paar extra boekenplanken opgehangen, zodat mijn gewone kasten niet naar beneden kwamen, want die waren een beetje top beladen met leesboeken! Al met al ziet het er nu heel gezellig uit en heb ik weer echt zin om lekker te gaan zitten knutselen.
PICT0026 (Small)PICT0036 (Small) PICT0027 (Small)PICT0031 (Small)
En ook mijn design wall heeft zijn plekje weer terug gekregen, compleet met Jane! Dit stukje is alvast klaar, nu langzaam aan de rest van het huis!

Daarnaast heb ik eens onderzoek gedaan naar een nieuwe naaimachine en ik weet nu wel welke ik wil hebben! In ieder geval een Pfaff, voor het boventransport, en misschien zelfs wel een naai-borduurmachine. Maar nu eerst, na de opknap sessie van het huis, wat flappen sparen om dan misschien volgend jaar voor mijn 50e verjaardag een mooie nieuwe machine uit te zoeken!
Ik ga wat knuppelen! Of toch niet?

PS. Tja, als manlief actief wordt berg je dan maar! Het werd dus niet knuppelen, maar het logeerbed uit elkaar halen en vooral eronder schoonmaken! Natuurlijk was ik weer zo snugger om niet te kijken waar ik stond te stofzuigen en wist precies onder de nieuwe boekenplankjes omhoog te komen. Ik kan je vertellen die nieuwe hebben verdomd scherpe hoeken! En natuurlijk val je dan over de rest van het stuk ongeregeld en heb je een ei op je been waar je U tegen zegt! Waarom dat nu ook allemaal nog op zaterdagmiddag half 4 gedaan moest worden is me een raadsel! Dus nu rustig op de bank met de gekneusde beentjes omhoog en een handwerkje....

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties