Impressie

Ja, hoe voeg je een onvergetelijke indrukwekkende vakantie samen in een paar foto’s? Nou, wat uitgebreider dus:
We hebben echt de prachtigste vergezichten gezien, de meest afschuwelijke smalle bergweggetjes bereden en genoten van het restaurantje op de top van de berg! Geklommen en geklauterd, genoten van echt authenthiek Grieks eten bij “mama Eletheria” uit de keuken, gezwommen in een helder blauwe zee en (op de laatste dag nog wel) super verbrand. Heb nog last van de naweeën en moet ook echt afkicken! Maar in één woord was het GEWELDIG!
Natuurlijk hebben we de nodige souvenirs mee genomen.PICT0314 (Small) Dus nu hangt er deze icoon in de gang naast ons “oude luiken spiegeltje”, evenals een rozenkrans en ons Griekse kruis. PICT0312 (Small)Ook mijn eigen kamer heeft een herinnering gekregen, wat in elk Grieks Orthodox huis te vinden is, een Maria icoontje (mijn Griekse naam dus):PICT0311 (Small) Ook qua borduurwerk kon ik me lekker uitleven.
Origineel borduurwerk van Kreta, zowel in kruissteek als satijn steek te maken:PICT0472 (Small)En dit soort borduurwerk zie je ook heel veel, in allerlei varianten, extra geborduurd met kraaltjes:PICT0471 (Small) Sampler voorbeelden daarvan, waarvan ik al het eerste blokje gemaakt heb op met gouddraad doorweven Aïda. Dus voorlopig hoef ik me weer niet te vervelen!
  PICT0469 (Small)PICT0468 (Small)

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties