woensdag 17 oktober 2012

Sara ziet de Pfaff Performance

51NidEz3J6L._SL500_AA300_Ja, Enkhuizen heeft wat op zijn  geweten hoor! Weten jullie nog dat ik laatst daar naar de borduur-en quiltbeurs geweest ben? Hier kun je er nog over lezen. Ik heb daar uitgebreid staan kijken bij de nieuwste machines van Pfaff, want ik wil geen andere machines meer sinds ik heb kennis gemaakt met het IDT, ingebouwd boven transport, van de Pfaff. Geen verschuivende naden voor mij meer en vooral heel weinig te spelden! Iets wat erg praktisch is met een spelden en naalden etende hond in huis!

Maar op de beurs werden geen prijzen gegeven, dus ik vorige week vrijdag de dealer gebeld in Amsterdam (Wildschut) en daar naar gevraagd. Omdat het best wel veel geld is vroeg ik ook of het oudere type, de Creative 4.0 nog te bestellen was, maar helaas was dat niet meer mogelijk. Maar hij had nog wel twee demo machines opgekocht van de importeur en die konden voor veel minder weg.

Manlief vond dit dermate interessant dat we de volgende ochtend in alle vroegte naar Amsterdam vertrokken om eens goed ons licht op te steken. Al het oude materiaal ingeladen om te kijken of we daar nog een redelijke inruil voor konden krijgen en aan het eind van het verhaal ging ik met deze machine naar huis, oftewel de Pfaff Creative Performance, degene die ik echt als liefste wilde hebben! O ja, met de grote borduurarm en nog extra ringen, garen en naalden.  En hij kan VEEL! Mag ik U voorstellen:51BMb9DtqkLEn ik wist van gekkigheid niet hoe ik me moest uiten! Kon wel dansen, maar voelde me daar net wat te oud voor worden LOL. O ja, deze machine is dus HET KADO voor mijn 50e verjaardag al vast in februari, wanneer ik dus eindelijk Sara zal zien! Kon ik al vast wat oefenen! Maar vooral nú gekocht, omdat nu mijn oude Brother 3000 nog wat opleverde en de kans alleen maar kleiner werd dat we voor een floppy gestuurde borduurmachine nog een redelijk goed bod zouden krijgen in 2013.

Ik ben de komende dagen dus wel onder de pannen met ontdekken wat deze machine allemaal kan en probeersels maken! Ik moet de machine wel door en door kennen als ik straks ook nog op les ga!

PS. Laatst vroeg iemand of ik nu ook op mijn verjaardag zelf dan nog een kadootje zou vragen? Nou, ECHT NIET! Ik weet echt wel wanneer ik iets heel groots en moois krijg dat het ook echt wel eens genoeg is hoor! Was wel een man die dit vroeg hoor LOL!

7 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een pracht cadeau. Veel plezier er mee
En ik weet het verhaal nog wel met Flopke en de ingeslikte naald

Johanna Zweden zei

Die ziet er goed uit en wat een cadeau, maar dit is aan jou besteed, want je maakt zulke schitterende dingen
Nu voorlopig horen we je niet
Fijne dag groetjes Joke

Terray zei

Wauwww wat een ding zeg!! Wat ben jij een ongelooflijke bofbips ;-) Geniet van dit mooie kado en veel plezier met het spelen erop.

groetjes
Tertia

Mir zei

Heel veel plezier met je nieuwe machine!!!!

groet, Mirjam

tiny zei

Wat een mooie machine, veel succes en plezier ermee.

Hermie zei

super wat een mooi cadeau, geniet er van

Ansje zei

WOUW meid, groot gelijk dat je het gedaan hebt! Zit ook verlekkerd te kijken hoor. Maar ik heb de 830 van Bernina. Om die nu weer in te ruilen? Blijf je toch aan de gang?hihi. Maar is een mooie slanke machine. Veel genietmomenten ervan hoor! LiefsAnsje

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...