Eindelijk! Quilt+Zo 22 is uit!

Het is zo ver! Eindelijk ligt de Quilt + Zo nr 22 in de winkel en mag ik vertellen wat ik een half jaar geheim moest houden voor jullie!PICT0010Op de laatste bladzijde staat altijd een vooruitblik naar het volgende nummer en in dit nummer staat dit verhaaltje:PICT0012Oftewel, ik heb een beginners cursus geschreven voor de Quilt+ZO en die komt vanaf september in het blad te staan voor een jaar en vanaf Januari 2014 komt deze zelfde cursus ook uit in Duitsland in het blad Professional Patchwork gedurende een maand of 4-5. Honeybunch, Ode aan Ansje 2013Ik was dus de laatste maanden heel druk om deze quilt zelf te naaien (dit is ie uiteindelijk geworden als top) en hij ligt nu bij Elly Prins om door gequilt te worden, wat zonder meer prachtig gaat worden! Ook het digitale werk zit er nu voor het grootste deel op, want alle lessen moesten ook geschreven worden natuurlijk. Veel werk, maar ontzettend leuk om te doen en een hele eer, al zeg ik het zelf! En nee, verdienen doe ik er niks aan! Het was dus echt wel kicken om hem vandaag, tijdens een dagje uit, in Hoorn bij “Quilthuis Lieselotje” al in het schap te vinden! Grote hilariteit alom toen en wat raak je dan makkelijk aan de praat! Ook leuk om te zien dat een ander blij voor jo├║ kan zijn!

Tijdens ons uitje zijn we ook nog bij Veltrop shop langs geweest in Grootebroek. Gelukkig vond ik daar nog een paar dunne naaldjes voor mijn Tail Feathers, want twee lagen stof, met vlisofix geplakt, zijn best hard om door heen te moeten prikken om het vast te zetten! Ik had Prym nr. 24 met punt, maar nr. 26 met punt schijnt niet te bestaan! Ik dacht, hoe dunner hoe makkelijker glijdt het door de stof, maar dat is me dus niet gegund denk ik. Die ik nu gevonden heb van John James zijn bot, dus of dat nog zal lukken? PICT0001 (Small)Ook heb ik een mooi klein Hardanger speldenkussentje mee genomen, moet hem alleen nog zelf borduren LOL! Maar ik vind Hardanger altijd een hele mooie borduur techniek, dus ik wil dit ook echt eens proberen, zeker nu ik even lekker wat voor mezelf mag knutselen na al dat harde werken!

Dus ook lekker genoten van al die mooie boerderijen die je onderweg tegen kwam en de mooie oude gebouwen van Hoorn! Heerlijk gelunched aan de haven:IMAG0829 (Small)
Gisteren, toen we toch naar Zoetermeer moesten om de quilt weg te brengen, zijn we gelijk er ook en dagje uit van gaan maken! Even heerlijk uitgewaaid aan de zee bij Scheveningen! De zon scheen lekker en we moesten zelfs uit kijken niet te verbranden, tijdens de lunch op het terras! Het was zalig! Zo hebben we toch nog een laatste keer genoten van de auto. Hierna wordt het de ov-en! Maar dit neemt niemand me meer af!                                        
                                            IMAG0814 (Small) 
                                            IMAG0825 (Small)
Ik ga weer even verder aan mijn Tail Feathers blokjes! De hoekvogeltjes zijn bijna af, dus daarna ben ik toe aan repareren (hetgeen al in elkaar zit lubbert al) en de log cabins naaien. Misschien toch even een ondergrondje tekenen in EQ? Naait zoveel makkelijker!

Fijne dag, ik geniet lekker na!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Quilt frame