zaterdag 8 juni 2013

Samen genieten van het zonnetje!

Gisteren zijn we lekker samen gaan spelen in het park! Flopke had enorm veel plezier met het uitdagen en uitgedaagd worden door een paar pups. Ze werd gewoon zelf weer een pup! Lekker achter elkaar aan zitten en keihard rennen tussen de mensen door! Daarna zijn we lekker op het andere grote veld samen gaan spelen met de bal en ja hoor, er lag lekker hooi! Daar kan ik net zo in rollen als in sneeuw hoor vrouwtje!

Lekker spelen in het park en natuurlijk mijn bal laten liggen!
En vanmorgen zijn we lekker naar de hondenschool geweest en mocht Flopke in de ballenbak spelen! Helemaal het einde waren de koekjes tussen die balletjes! Natuurlijk moesten een paar ballen er eerst uitgewipt worden voor ze bij de koekjes kon komen!
Flopke in de ballenbak!

Thuis gekomen zijn we heerlijk op ons vernieuwde balkon geploft met een bakkie koffie!

PICT0580PICT0582PICT0586PICT0583

Om vanmiddag de kussenbak als laatste in elkaar te zetten! Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor! Nu lekker onderuit met een handwerkje! Dat zal waarschijnlijk de Tail Feathers worden, die moet nodig af, voor eind september, want dan is mijn mams jarig en wordt 80 en ze is erg gek op de vogeltjes!

Verder nog even mijn blog in een nieuwe outfit gestoken en een eigen quilt als achtergrond genomen. Hoezo ik werk nooit met felle stofjes? Pfff…..deze echt wel! En ik kwam erachter dat ik ook nog best wel eens wat af maak als ik de lijst met foto’s in de linker kolom zie! Meer als ik dacht en niet eens allemaal weg gegeven! Zo krijg je ineens weer wat inspiratie om verder te gaan! Eerst de volgende WIP maar eens aanpakken! Kan wel uit enkele kiezen!

Fijn weekend met lekker veel zon!

Groetjes,marianna