AFFO’s!

Zoals ik op FB al meldde is mijn Tail Feathers quilt af en hangt nu als verjaardags kado bij mijn moeder aan de muur:PICT0003b (Small)

En eindelijk is dan vandaag de dag gekomen dat mijn eerste sampler af is! Hand genaaid en hand gequilt. Het enigste wat ik met de machine heb gedaan is de binding, want dan kon ik er licht aan trekken tijdens het naaien! Natuurlijk heb ik de “Honeybunch, Ode aan Ansje” eerder af gekregen, maar die is machine genaaid en gequilt.

Op de foto is het quiltwerk misschien minder goed te zien, maar in het echt is het echt super mooi! Ben er echt trots op dat deze nu eindelijk af is en ik heb hem Canadese Herfst genoemd, want op onze vakantietrip in Canada in 2001 hebben we de stoffen gekocht! In 2002 gestart tijdens mijn eerste basis lessen handmatig patchen. Manlief heeft dus nu zijn eerste quilt, al is het na 11 jaar…….hij had het al opgegeven en dacht dat ik hem nooit meer af zou maken! Nou NIET dus!! Als beloning en bedankje kreeg ik net een mooi boeket bloemen! Hoe lief is dat! Morgen gaan we hem een plekje geven in onze lange gang! Komt er eindelijk weer eens wat te hangen, na de “Honeybunch” Sampler.PICT0005 (Small)                                                            PICT0009
Zojuist (vrijdag de 11e om 11.53) de quilt een plekje gegeven! Ok, hij heeft een bolling in het midden, maar misschien hangt dat nog wat uit! En dan nu verder aan mijn Baby Jane, de laatste twee driehoeken van de rechter rand heb ik ook af, dus die rand kan ook in elkaar gezet worden en dan tegen het middenstuk dat al klaar is sinds november 2011! Tja, ik had een voornemen om eens wat quilts af te maken dit jaar en dat lukt met vallen en opstaan dus best aardig!
                           PICT0014 (Small)   RS 12 en RS 13
Ook aan de Dear Jane in kruissteek ben ik verder gegaan en weer drie blokjes erbij gemaakt.
10-10-2013 DJ borduur
Ik ben nog wel even onder de pannen!         SewingSmiley en daarna 7_20_9, DOEG!!!!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties