Verleidingen

Die hebben wij allemaal in alle maten, patronen en kleuren! Degene die alleen maar stof kopen voor 1 quilt en daar alleen aan werken zijn zeldzaam. Meestal hebben we nog wel een paar andere projecten er naast, en als het geen quiltwerkje is dan wel een haak of breiwerkje. En dat geeft ons afleiding! Heerlijke hobby dus!

Maar al die verleidingen die langs komen op internet het hoofd te moeten bieden is soms moeilijk! De Gossip-in-the-Garden, de Stonefield, Irish Circles, Dear Jane, SBS, Farmers Wife, Quilted Diamonds en Les Soeurs en noem er nog maar een paar. De ene rage is nog in volle gang en de volgende biedt zich al aan. Niet bij te houden en dus hebben we UFO’s, want we willen allemaal toch liefste mee doen met zo’n rage, dat ene proefblokje is immers zo gemaakt en dat smaakt vaak toch naar meer! Ok, niet met alles, maar toch…..verleidingen dus!

En het is soms zo moeilijk om daar niet voor te vallen! Maar ja, je kunt ok niet aan ALLES mee doen, want dan komt er echt nooit eens wat af! Dus nu proberen sterk te blijven en niet te zwichten voor de zoveelste nieuwe verleiding!
sewingFijn weekend allemaal, ik ga nog even verder met mijn Repro Jane.11185689_1575868026010507_1704249561_n
XXXXX Marianna

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties