AFFO!!!!!/

PICT0254 (Small) PICT0264 (Small)                  
Dit is de top van mijn “Sweet Dreams”. Dit is dus het gigantische werk waar ik de afgelopen 2 weken mee bezig ben geweest en gisteren de laatste steekjes aan gezet heb! Hij is helemaal machinaal gemaakt, zowel de blokken genaaid als de quilt door gequilt. Dit is voor mij de eerste keer dat ik zo’n grote quilt machinaal heb door gestikt in de naad. Het was dan ook best een heel leerproces gaandeweg en de lattenmethode gaf veel soelaas!
PICT0259 (Small) 
Het was best lastig, vooral omdat ik op het laatst natuurlijk vooral ook de sterren er goed uit wilde laten springen. Dit zie je eigenlijk pas echt goed op de achterkant
PICT0269 (Small)
 maar dan kan Angelica dus ook onder de sterren slapen nu en toch in een warm bedje liggen! Zowel “Sweet Dreams” als “Angelica” heb ik machinaal geappliqueerd met de borduurmachine. Dus gewoon een borduur patroon genomen van een applicatie alfabet en daar de woorden mee gemaakt op de PC.
  PICT0265 (Small)     PICT0266 (Small)
Mede dankzij een lieve stof donatie heeft ie nu zo’n mooie contrasterende rand gekregen van knal roze. Echt voor een meidje van 8! De achterkant is hele dunne zomerfleece en voor de warmte heb ik er dus nog wel een laag wol vulling tussen gedaan. Tja, het kan enorm koud zijn in de winter in Polen! Ik vind hem zelf erg leuk geworden! Zou er zo onder willen gaan liggen voor een dutje! Want na zo’n klus ben je daar wel aan toe hoor! 

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties