Weer 2 AFFO’s

PICT0285 (Small) Deze quilt was al af op donderdag, maar het duurde even om er een foto van te maken. Het is Wervelwind, die ene die ik al gemaakt had in de dagen na het overlijden van Rakker. Het was een wervelwind van emoties in die dagen! Deze is dus de tweede quilt voor Polen.

Gisteren heb ik me nog maar even kwaad gemaakt en ook mijn Sterrenpracht afgemaakt.PICT0292 (Small)

Hij zit nu helemaal in elkaar, gequilt en al en met bies, maar ik wil nu nog wel wat blokken machinaal borduren met quiltpatronen. Dat kan, nu het overall al goed vast zit, ook na het afwerken, dus dat doe ik wel al ik zover eens ben! Ooit! Ik heb er al twee gedaan en toen trok de stof wat, dus was het beter om die eerst vast te zetten voor ik verder ging. Deze is nu mijn eigen dutjes quilt!

Wat een wol vlokken krijg je van een bies aanzetten alleen al en dan te bedenken dat ik vlak voordat ik daaraan begon al gezogen had, omdat er al zoveel stof en vlokken lagen na het quilten van deze quilt, die dus een wollen vulling heeft!
pict0281 (Small)
Nog maar even zien of dat allemaal gaat lukken met één hand. Nu nog proberen om 3 labels op de 3 quilts te maken vandaag…..(wat bij de Poolse quilts gelukt is).

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties