Dagje Zwolle

Dit leuke boekje, van één van mijn favoriete schrijfsters, kwam ik tegen in een winkeltje vandaag in Zwolle.
PICT0294-2 (Small) 
Als mijn Diana Gabaldon boek uit is (ben ik nu voor de tweede keer de serie Reiziger van aan het lezen) ga ik dit lekker lezen. Of het gaat mee naar het ziekenhuis, want ja, vandaag hebben we het definitieve fiat gekregen dat de operatie door gaat! Goed nieuws dus, maar het slechte nieuws was dat het nog wel ff kon duren. Er worden te weinig pompen aangeleverd om op schema te kunnen blijven qua operaties. Er worden nu zelfs al geplande OK’s afgezegd, omdat de pompen nog niet voorhanden zijn! Helaas, maar dat geeft rond de feestdagen wel ff rust hier thuis. Nu kunnen we ons daar eerst op gaan focussen en daarna komt die operatie wel eens in 2011.

Na alles afgehandeld te hebben in Zwolle zijn we door gereden naar het nieuwe winkeltje in Zwartsluis. We zouden nl. de twee quilts voor de kinderen in het Poolse weeshuis gaan af geven. Helaas geen foto’s van genomen! Maar gelukkig vond ze ze erg mooi en komen ze zeker goed terecht (helaas achteraf is dit zeer bedenkelijk). De mensen die ze gaan brengen kennen de kinderen persoonlijk al geruime tijd en heel misschien komt er toch nog een foto van Angelica met haar quilt! Het was een erg gezellig half uurtje bij Marjolein en ze heeft echt een schattig knus winkeltje. Zeker niet groot, maar daardoor wel zo gezellig met een lekkere grote tafel om aan te klessebessen of te frunniken of pepernoten te snoepen!

Natuurlijk liep ik bij binnenkomst al te kwijlen van alle mooie stofjes, want we hebben best wel een gelijk luidende smaak….MODA! Dus lekker aan de stofjes van de Sweet mogen ruiken en daar gingen er dus vier van mee naar huis…ja, er liggen er 6 op de foto, want bij het weg gaan stopte Marjolein (stiekum) er nog twee lapjes bij! Ik ben er erg blij mee Marjolein, ze maken deze serie helemaal af! You made my day! Het zijn de rode op de foto, waar ik ook al mee in mijn handen had gestaan, maar ja, je kunt gewoon echt niet alles meenemen, he! Eindelijk kan ik me dan nu gaan toeleggen op een Mini Sweet van eigen ontwerp, want dat ik deze daar voor ga gebruiken staat vast! Daarvoor vind ik de Sweet al te lang mooi! Maar meedoen is voor mij gewoon geen optie, te veel blokken en dus te veel druk op me. En elke maand terug kerend! Maar des te meer genieten is het dus om deze lapjes nu te aaien! Gelukkig is alles gelukt voordat het slechter weer wordt!
PICT0293 (Small)

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties