Tijd loopt niet.....tijd vliegt!

Ja, ik vind tijd een item dat veels te snel voorbij vliegt! Nog even en we gaan weer de donkere dagen voor kerst in! Geen zomer gehad, dus elk zonnestraaltje pak ik zoveel mogelijk. Nu ik weer regelmatig Nordic Walk neem ik sinds een week ook Flopke mee. Het is even wennen voor haar om vooruit aan een langere lijn te lopen en dan ook nog niet te trekken! Geeft dus best wat stress voor die kleine, dus aan het einde, voor we naar huis lopen mag ze lekker los stoeien op het grote speelveld en heerlijk rollebollen! Nou, dat doet ze met verve!
  PICT0044 (Small) 
En ik? Ik GENIET!!!!

Qua quilten ben ik me helemaal toe aan het leggen op het in elkaar zetten van mijn Dear Jane en ik ben nu weer bezig met 2 rijen aan de lap van 5 te zetten, dus hopelijk heb ik morgen een lap te showen van 7 rijen als dat nog op een foto past! Verder ben ik wat bezig geweest met het in elkaar proberen te prutsen van het eerste (midden) blok van de MBOM. Nou, das nog niet simpel, ook al doe ik het op de hand!
PICT0098 (Small)

Omdat de kleur in het midden niet goed uit kwam en het accent anders kwam te liggen, ben ik opnieuw begonnen en heb ik het groen en ecru gewisseld van het middelste deel. Natuurlijk ligt het even stil nu ik de Dear Jane weer een stapje op weg moet helpen, maar goed als voor 15 oktober de blokken in elkaar zitten heb ik misschien ff tijd om met deze BOM verder te gaan! Ik heb maar een schema gemaakt hoeveel ik in welke tijd moet afmaken wil ik dus op 31 december de Dear Jane in elkaar hebben! Want ja, ik moet nog best ook wel wat blokken en driehoeken maken! Dan heb ik nog een jaar om hem te quilten, want februari 2013 wordt ik 50 en dan moet ie af zijn. Gelijk ook op tijd voor de grote tentoonstelling waar deze quilt voor is aangemeld, maar dat had ik al eens verteld! Vond het wel een leuk streven en het stimuleert me enorm!

Ik heb ook ff flink gespaard de laatste maanden, oa. voor EQ7, en dat heb ik mezelf vandaag cadeau gedaan,
image
dus hopelijk komt het volgende week binnen! Gelijk maar wat extra lapjes besteld voor de MBOM  want ik hou niet zo van randen die uit heel veel stukjes bestaan. Ok, één naadje kon nog wel, want anders hield ik wel héééél veel stof over! Gelukkig hadden ze nog stof van mijn Buttercup serie! Ook heb ik wat extra stof besteld in twee kleuren voor bij een Jellyrol die ik van hubby gehad had in Zutphen (Astor Manor), maar wat is het moeilijk om dan online de kleur uit te kiezen. Nu maar hopen dat het een beetje past! Ze hadden geen stof meer op voorraad om erbij te vergelijken helaas!

En er is een stoffenserie uit van Lynette Anderson, die gebaseerd is op de quilt Scandanavian Christmas, die ik nog moet maken, dus daar gelijk een leuk paddenstoelen stofje van gekocht! En er is weer een nieuwe stoffenlijn uit van Fig Tree, mijn favoriete ontwerpster, dus ik heb mezelf getrakteerd op 2 charm packs. Wist je dat je daar een leuk formaat quiltje mee kunt maken? Zonder al teveel extra’s te hoeven kopen? Tja, soms is het handig om boeken speciaal voor deze pre-cuts te hebben, dan weet je gelijk wat je kopen moet om iets te kunnen maken! Dus boeken kopen scheelt ook nog geld! LOL! Maar deze projecten moeten wel even wachten natuurlijk tot na 1 Januari! Jane gaat voor!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Rijswijk 2018

Dromen