donderdag 29 september 2011

FF kietelen

Na een paar maanden sparen heb ik dan eindelijk nu EQ7 binnen en gelijk ook maar leuke stofjes erbij gehaald voor diverse projecten waar nog wat aan ontbrak! Genieten jullie mee?
PICT0015 (Small)
EQ7 en 2 charm packs van de nieuwste lijn van Fig Tree

Dan een aanvulling van achtergrond stof om bij de al gekregen jellyrol te gebruiken. Het was een gok, zo vanaf het scherm bestellen.
 PICT0012 (Small)
In werkelijkheid is de stof dus iets te bruin (ik wilde dus een wat gelere tint die beter bij de licht bruin zou passen), maar ik geloof wel dat het staat toch? Er zit ook hard bruin in de stofjes.
 PICT0018 (Small)
En dan een paar stofjes (lieve padden stoeltjes he) voor de nog te maken Scandanavian Christmas quilt van Lynette Anderson. Tja, ik was verkocht toen ik deze mooie bijpassende stofjes zag die gebaseerd zijn op die quilt! Het ecru is hier weer wat te geel, dus misschien dat die er niet in komt, of denken jullie dat dat juist leuk is, wat verschillende tinten? Kan anders wat saai worden misschien alleen muisgrijs?
PICT0016 (Small)
En last but not least: de aanvulling voor mijn Fig Tree stofjes. Op de gok ook weer de rood/roze stof gekocht en die past super goed erbij! Gek genoeg is de blauw die ik nu gekocht heb, uit dezelfde serie hier wat groeniger als de FQ die in mijn bundel zat! Ach, zie je in het geheel toch niet. Ze komen niet naast elkaar te zitten! En de ecru vind ik echt super goed passen. Ik heb dan ook hulp gehad hoor, want wit is niet te kiezen op kleur op je scherm! Dus de dame van de winkel is echt met een overgebleven stofje van de stoffenlijn langs de witte effen stoffen gegaan en deze vond zij het beste passen, nou ze had gelijk! En ja, ik heb effen gekozen, omdat met print nog moeilijker was en als ik ervan overhoud is het leuk te gebruiken voor stitcheries!

Ik geniet nog lekker even na......

3 opmerkingen:

Jantine zei

Van EQ7 kun je nog veel plezier hebben! Prachtige stoffen heb je ingeslagen, veel plezier met het werken daarmee!

Cyn zei

Pretty fabric!
Hope you have fun with EQ7. I upgraded from EQ5 and going thru the lessons. Good program.
hugs,
/; -)

Unknown zei

Hoi Marianna,
Mooie stofjes hoor! En EQ7!!! Ik ben jaloers, LOL..... Ik denk dat die iets gelere tint ook prima kan hoor bij de Christmas quilt van Lynette. Net wat je zegt, als een quilt teveel dezelfde tintjes heeft, wordt hij wellicht een beetje saai van kleur. Als je gevoel er goed bij is, dan kan het!
Groetjes Margo

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...