donderdag 7 februari 2019

Prachtige vondst

Van de week kon ik via Facebook een doosje met zijdelint voor borduren overnemen en deze dame, die de mooie spulletjes van haar overleden moeder verkocht, had ook nog wat ander spul, kraaltjes en zo. Uiteindelijk is het wel wat meer als alleen kraaltjes en zo! Het is echt een mooie schat aan allerlei leuke versierselen voor crazy quilten. Dus ik kan mij weer uitleven op blokken en andere leuke projecten en heb nu zoveel meer keus gelijk! En ook al heb ik best het ndoige, je merkt als je wat te kiezen wilt hebben je eigenlijk absurd veel nodig hebt om nét dat goede kleurtje bij een lapje te vinden en een leuk arragement te maken met knopen en kraaltjes. Dus deze partij is erg welkom! Ik denk dat haar moeder blij zal zijn dat het goed is terecht gekomen, want dat was haar enigste verzoek.
En ik voel mij schat hemeltje rijk met deze mooie spulletjes! Ik zou het allemaal zelf hebben kunne uitzoeken zo echt helemaal mijn smaak ook! Dus de komende dagen ben ik bezig met deze mooie kraaltjes en knoopjes te integreren in mijn bewaarsysteem, zodat ik heel overzichtelijk alles gelijk kan terug vinden als ik wat nodig heb. Niks is zo frustrerend als weten dat je iets hebt maar het niet meer kunnen vinden! Brrr....alles gaat bij mij dus op een vaste plek bij elkaar! Want vergeten heb ik een abbonnement op!

Fijne dag!

1 opmerking:

Ineke zei

Wat heerlijk om zoveel speciale kraaltjes, lintjes etc. op de kop te tikken. Succes

Lekker bezig

De afgelopen tijd heel afwisselend bezig geweest. Ik heb mijn Bullet Journal weer eens opgepakt en ingetekend voor de maand maart. Ik had de...