Koninginnedag

Gisteren ons ook maar ff verwend en echte tompoezen wezen halen bij de bakker! Met van die lekkere ouderwetse pudding ertussen! Zien ze er niet prachtig uit met die oranje Koninginnedag topic? Voor de lunch voor mezelf ook wat lekkers mee genomen, dat lust manlief toch niet!
PICT0190 (Small)PICT0192 (Small)     
Tja, vandaag zou ik naar Veldhoven gaan, maar vanochtend in alle vroegte belde mijn vriendin dat ze gisteren ziek was geworden en het niet door kon gaan. Ja, ik BAAL enorm. Logisch toch? Ik snap echt wel dat zij er niks aan kan doen en ook baalt en het had mij ook kunnen gebeuren, maar het blijft een grote teleurstelling. Ik had me zo ontzettend verheugd op dit dagje uit! Lekker langs alle winkeltjes struinen op de beurs, weer een hoop oude bekenden ontmoeten en bij kletsen, mijn lievelings quilt bewonderen en ga zo maar ff door. O ja, en natuurlijk de tentoonstellings quilts bekijken LOL! Ach, het heeft niet zo mogen zijn helaas!

Normaal zou manlief me nu hebben gebracht met de auto, maar onze Ukkepuk kan nog niet zo lang alleen blijven, nu ze net zo ziek is geweest. Ze heeft nu eenmaal toch 6x per dag eten nodig. En dat krijg je niet meer ff gauw geregeld met buren ed. op de dag zelf, zeker niet op Koninginnedag!

Volgende week dus maar eens de trein pakken en naar Birdblocks in Amsterdam tuffen, want ik zou bij haar stand een paar boeken ophalen voor een kennis in Groningen. Gelukkig is Merel wel zo lief om ze dan mee te nemen naar de winkel! Vandaag dus maar op TV de Koninginnedag festiviteiten bekijken, zoals traditioneel elk jaar! En misschien nog een steekje prikken in mijn LIB blokjes. Ach, de oranje tompoezen waren in ieder geval al ingeslagen. Die ene extra hebben we maar als ontbijt samen gedeeld vanochtend!

Populaire posts van deze blog

En toen was het zover....mijn Baby Jane top is AF

Amish quilten in Dreischor

Wol applicaties